Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.
Thuis

Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Kwaliteitscontrole

Deze kerels zijn werkelijk professioneel bij handel evenals bespaarden de voorzien van een netwerkmaterialen, me heel wat energie en geld.

—— John Karanja

Nice dat met u, onberispelijk product werkt, dat de volgende overeenkomst overwegen.

—— Michael Morrison

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Uniek-tel. is de belangrijke fabrikant van van het de specialiteitentelecommunicatie en voorzien van een netwerk van communicatie-infrastructuurproducten materiaal in China. Uniek-tel. werd gevestigd om de groeiende behoefte van de industrie aan een bedrijf tevreden te stellen dat een wijze verscheidenheid van netwerk en vezel telegraferend enz. kon verstrekken.

Alle die producten door Unique-Tel worden geleverd omvatten rekken & kabinetten 19“, PDU, onderwijs ladende kabinetten, koperconnectiviteit, vezelconnectiviteit, de oplossing van het huisvoorzien van een netwerk. De producten door Unique-Tel worden verkocht omvatten levering en steuntype producten die in geïntegreerde locale area networken en brede wereld de aanleg van kabelnetten van bedrijven en verhalen dat worden opgenomen. De vervaardiging wijzigde elektronische norm en douane, voorzien van een netwerk, veiligheidsbijlagen direct om - gebruiker en door distributie te beëindigen. De verwerkende diensten op de toegevoegde waarde, met inbegrip van nieuw productontwerp, vervaardiging, assemblage en test met globale uitvoering aan de industrie belangrijke klanten die de de telecommunicatie, voorzien van een netwerk gegevensverwerking en de algemene elektronische markt dienen.

Uniek-tel. heeft exclusieve gemeenschappelijke onderneming met fabrikanten van wereldklasse in grondstoffenlevering met integratie de te steunen van de productie van wereldklasse van reeks van Gegevens, Telecommunicatie en volledige waaier van server en netwerkrekken.

Het assortiment uniek-tel. heeft verenigbaarheid met ANSI/EIA; Rs-310-D; IEC2972; DIN41491: PART1; DIN41494: PART7; GB/T3047. 2-92 norm; ETSI norm. Uniek-tel. heeft verscheidene jarenvervaardiging en de uitvoerervaring bij telecommunicatie en voorzien van een netwerkmateriaal, zodat zal het ons genoegen zijn om zaken met uw respecteerd bedrijf te hebben.

Certificaten
  • China Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. certificaten

    Standaard:RoHS, IEC, CE, SGS

Contactgegevens
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Cocoon Lee

Tel.: +8615625220987

Fax: 86-27-82757025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)