Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.
Thuis ProductenHet Systeem van de Emersongelijkstroom Macht

Van de de Gelijkrichtermodule van de Emersonr48-3000e3 Voeding Technologie van het de Telecommunicatie de Hete Ruilmiddel

China Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. certificaten
Deze kerels zijn werkelijk professioneel bij handel evenals bespaarden de voorzien van een netwerkmaterialen, me heel wat energie en geld.

—— John Karanja

Nice dat met u, onberispelijk product werkt, dat de volgende overeenkomst overwegen.

—— Michael Morrison

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Gelijkrichtermodule van de Emersonr48-3000e3 Voeding Technologie van het de Telecommunicatie de Hete Ruilmiddel

Emerson R48-3000E3 Power Supply Rectifier Module Telecom Hot Swap Technology
Emerson R48-3000E3 Power Supply Rectifier Module Telecom Hot Swap Technology Emerson R48-3000E3 Power Supply Rectifier Module Telecom Hot Swap Technology Emerson R48-3000E3 Power Supply Rectifier Module Telecom Hot Swap Technology Emerson R48-3000E3 Power Supply Rectifier Module Telecom Hot Swap Technology

Grote Afbeelding :  Van de de Gelijkrichtermodule van de Emersonr48-3000e3 Voeding Technologie van het de Telecommunicatie de Hete Ruilmiddel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Emerson
Certificering: CE, RoHS
Modelnummer: R48-3000E3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Kartondoos
Levertijd: binnen 10 dagen na betaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 1000 SETS/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Beteken de Stroom van de op-Staat: 22A Outputstroom: 22A
Outputtype: kies uit Gewicht: 1.88kg
Outputfrequentie: 50/60Hz Afmetingen: 45*85*335mm
Pakkettype: Door Gat Naam: Emerson R48-3000E3
Hoog licht:

Door Gat Emerson Rectifier Module

,

22A Emerson Rectifier Module

,

R48-3000E3

Van de de Gelijkrichtermodule van de Emersonr48-3000e3 Voeding Hete het Ruilmiddeltechnologie

 

Beschrijving

 

1. de van de stopemerson R48-3000E3 van Emerson R48-3000E3 hete de gelijkrichtermodule keurt hete ruilmiddeltechnologie goed. In een levend machtssysteem dat, dat of gelijkrichter opneemt vonkt een module terugtrekt of beschadigt niet de terminals. De vervangingstijd van de gelijkrichtermodule is minder dan 1 minuut, en de impulsstroom is minder dan 1,5 keer van de geschatte piekstroom van de inputevenwichtstoestand. Wanneer de module in het systeem wordt opgenomen, zal het geen storing van het outputvoltage van het systeem veroorzaken.

2. De module van de Emersonr48-3000e3 macht keurt geavanceerde digitale huidige het delen technologie goed, en het onevenwicht van het huidige delen is minder dan 3%.

3. De input-beperkte module van de vermogenssturingsgelijkrichter keurt geavanceerde macht-beperkte controlemethode goed, en zijn outputmacht varieert al naar gelang de veranderingen van inputvoltage en outputvoltage. Wanneer het inputvoltage tussen 176Vac en 290Vac (het terugkeerverschil is minder dan 3V) is, kan de gelijkrichtermodule output de maximummacht (2900W); wanneer het inputvoltage tussen 85Vac en 176Vac is, zullen de modulewerken normaal, maar de beperkte machtswijze ingaan.

4. outputkenmerk? Wanneer het outputvoltage tussen 48V en 58V is, is de maximumoutputmacht 2900W. Wanneer het outputvoltage lager is dan 48V, wordt de outputstroom gehouden bij 60.5A. Wanneer het outputvoltage 58V is, is de maximumoutputstroom 50A. Wanneer de lading 2900W overschrijdt, de beperker van de de outputstroom van de gelijkrichtermodule aan output constante macht.

5. wanneer de temperatuur tot 45 graad of hieronder beperkt is, kan de gelijkrichtermodule volledig machtsoutput zijn. De maximumoutputmacht van de gelijkrichtermodule is 2320W (54V/43A) bij de omgevingstemperatuur van 55 C. De outputmacht van de module is 1450W bij de omgevingstemperatuur van 60 C. De outputmacht van de module is 65 bij omgevingstemperatuur van 0.

6. de outputstroom die de gelijkrichtermodule beperkt van de puntaanpassing verstrekt de outputstroom die functie beperkt. Door de externe controlemodule, kan beperkt de stroom die punt van de gelijkrichtermodule tussen 0 en 60A worden aangepast. Wanneer het outputvoltage tussen 42 en 58.5V is, is de nauwkeurigheid van het beperkende punt niet groter dan 1.5A. Wanneer het outputvoltage onder 42V is, is de regelende nauwkeurigheid van het huidige grenspunt niet groter dan 3A.

7. Het outputvoltage wordt geregeld door de externe controlemodule. Het outputvoltage van de gelijkrichtermodule kan tussen 42 en 58.5V worden geregeld, en de regelgeving precisie is (+0.1V).

8. De ventilatorcontrole wanneer het inputvoltage van gelijkrichtermodule binnen de normale waaier is, de snelheid van ventilator stijgt met de verhoging van interne temperatuur van gelijkrichtermodule. Wanneer de interne temperatuur hoger is dan 40 graden, is de ventilator volledig. Wanneer de AC input te hoog of te laag is, de ventilatoreinden.

9. De input over/de onder-voltagebescherming wanneer het inputvoltage minder dan 85 Vac of meer dan 290 Vac is, het gele indicatorlicht zijn, zal de gelijkrichtermodule ophouden werkend. Wanneer de beschermingsgebeurtenis voorkomt, zal de gelijkrichtermodule de controlemodule melden, en de alarmmodule zal door de controlemodule worden verwerkt.

10. De module van de de beschermingsgelijkrichter van het outputovervoltage heeft de de hardwarebescherming van het outputovervoltage en de softwarebeveiliging van het outputovervoltage, het beveiligingspunt van het hardwareovervoltage is tussen 58.5V en 60V, de van de beschermingsbehoeften van het hardwareovervoltage handinterventie alvorens te beginnen. Het softwarebeveiligingpunt kan worden geplaatst door module te controleren, die de waaier van 56 ~ 59V plaatst, vereist 0.5V hoger dan het outputvoltage, fabrieks standaardwaarde 59V is. De de beschermingswijze van het softwareovervoltage kan door de controlemodule worden geselecteerd:

1) De éénmalige wijze van het overvoltagesluiten wanneer het de softwareovervoltage van de gelijkrichtermodule, de sluiting van de gelijkrichtermodule en gehandhaafd, vereisend handinterventie kan worden hersteld.

2) Na de softwarebeveiliging van de gelijkrichtermodule op de tweede wijze van het overvoltagesluiten, wordt de machine aangezet opnieuw binnen 5 seconden na het sluiten. Als het tweede overvoltage binnen de vastgestelde tijd (het gebrek is 5 minuten, die door de controlemodule) kunnen worden geplaatst voorkomt, wordt de gelijkrichtermodule uitgezet en gehandhaafd, vereisend handinterventie alvorens te beginnen. Als de de outputstroom van de gelijkrichtermodule minder dan 5A is, zet de gelijkrichtermodule niet uit. Kunstmatige interventie: de gelijkrichtermodule kan worden teruggesteld door module te controleren, of kan worden teruggesteld door de gelijkrichtermodule van het machtssysteem los te maken.

11. De over--temperatuurbescherming vermindert de outputmacht tot 50% van de geschatte waarde wanneer de interne temperatuur van de gelijkrichtermodule 85 C toe te schrijven aan geblokkeerde luchtinham, bovenmatige omgevingstemperatuur of ventilatormislukking overschrijdt. Wanneer de interne temperatuur van de gelijkrichtermodule 90 C bereikt, zal het gele indicatorlicht op het paneel van de gelijkrichtermodule zijn, en de gelijkrichtermodule zal ophouden werkend. Wanneer de bescherming van de overschottemperatuur voorkomt, meldt de gelijkrichtermodule het alarmsignaal aan de overeenkomstige controlemodule. Wanneer de temperatuur binnen de winst van de gelijkrichtermodule naar normaal (het terugkeerverschil is groter dan 10), de gelijkrichtermodule automatisch het werk zal hervatten, en het alarm van de overschottemperatuur verdwijnt.

12. PFC over/onder voltage wanneer het interne busvoltage het overschot/onder voltagebeveiligingspunt overschrijdt zal, de gelijkrichtermodule ophouden werkend en het gele indicatorlicht zal zijn.

13. na communicatie mislukking van de communicatie module, trillen de gele indicatorlichten van het paneel. De fouteninformatie zal aan de controlemodule worden gemeld. om de batterij te beschermen, verandert het outputvoltage van de gelijkrichtermodule in 53.5V (de standaardwaarde kan worden geplaatst door module te controleren) wanneer de communicatie mislukking voorkomt. Wanneer de mededeling aan normaal wordt hersteld, keert de gelijkrichtermodule automatisch naar normale bedrijfsvoering terug.

14. De gelijkrichtermodule zal een alarm van de ventilatorfout, de rode indicator op de paneelflitsen veroorzaken, en de gelijkrichtermodule zal output tegenhouden. Nadat de fout wordt geëlimineerd, kan het het normale werk automatisch hervatten.

15. Het de stroomonevenwicht van de Emersonr48-3000e3 output wanneer de veelvoudige gelijkrichtermodules tegelijkertijd in het machtssysteem worden gebruikt, de module met grote huidige het delen fout kan de gele indicator op zijn paneel automatisch identificeren en aansteken. Na het voorkomen van de foutengebeurtenis, meldt de gelijkrichtermodule het alarmsignaal aan de controlemodule voor overeenkomstige verwerking.

16. Van de de module controlerende functie van de Emersonr48-3000e3 macht van de de gelijkrichtermodule van Emerson R48-3000E3 controleert de ingebouwde gevorderde het digitale signaalbewerker, het en beheerst de verrichting van de volledige module, en door de BLIKbus en de mededeling in real time met de controlemodule. Lijst 5-10 maakt een lijst van de bevelen en de informatie die tussen de gelijkrichtermodule en de controlemodule worden geruild. Bovengenoemd is de functie en de kenmerken van Emerson R48-3000E3.

 

Specificaties

 

ModelNumber R48-3000e3
Pakkettype Door Gat
Beteken de Stroom van de op-Staat 22A
Afmetingen 45*85*335mm
Naam Emerson R48-3000e3
Gewicht 1.88Kg
Inputvoltage Andere
Outputtype Kies uit
Outputstroom 22A
Outputfrequentie 50/60hz

 

Van de de Gelijkrichtermodule van de Emersonr48-3000e3 Voeding Technologie van het de Telecommunicatie de Hete Ruilmiddel 0

Van de de Gelijkrichtermodule van de Emersonr48-3000e3 Voeding Technologie van het de Telecommunicatie de Hete Ruilmiddel 1

Contactgegevens
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8615902777902

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)